fbpx

Pia fik 6 møder på ÉN weekend

På én weekend lykkedes det at skabe en god forretning for malermester Pia Lundvall – blot ved hjælp af en beregner og 1.000 kr.

“Jeg bliver nødt til at stoppe annonceringen midlertidigt grundet overarbejde”. Sådan lød det fra Pia mandag morgen, efter hendes nye beregner havde kørt i weekenden.

Hun er en ud af mange, som har oplevet effektiviteten af en beregner og bliver nød til at slukke for den for at følge med arbejdsopgaverne.

Pia er en engageret og arbejdsflittig malermester, som har sit eget lille malerfirma. Hun har 5 ansatte men havde to problemer. Hun manglede arbejdsopgaver, og hendes omsætning var meget svingende. Hun var udfordret og har måtte sende en malersvend hjem.

Hendes virksomhed fungerede ellers fint. Hun havde penge og havde ikke noget problem i at investere. Men usikkerheden i omsætningen har skabt uro og gjort, at virksomheden er gået op og ned.

Om fredagen tager vi ud til Pia og håber på at finde en løsning. Vi tilbyder hende en beregner, som vi garanterer vil skabe seriøse kundehenvendelser. Nu kræves der kun, at Pia er klar til at investere. Og det er hun.

Samme dag vi er til møde med Pia bygges beregneren og annonceres på Facebook. Vi fik grønt lys af Pia til at annoncere beregneren for 1.000 kr. på Facebook henover weekenden. Vi krydser fingre for, at vi kan hjælpe hende i gang med arbejdsopgaver.

Det er mandag morgen og der er gået 3 dage med annoncering. Pia har allerede fået 31 henvendelser, det svarer til 32 kr. pr. henvendelse. Alt sammen fungerer via en annonce på Facebook, og en beregner som er ekstrem simpel og effektiv.

Nu kan Pia selv tænde og slukke for beregneren, og selv bestemme fra dag til dag hvornår hun vil have arbejdsopgaver ind. Hendes virksomhed kan blomstre igen, og hun behøver ikke sende folk hjem.

Efter annonceringen har Pia booket 6 møder ud af de 31 henvendelser. Det svarer til, at 20% af alle henvendelser er blevet til et møde.

I stedet for at Pia venter på at kunderne henvender sig til hende, kan hun ved hjælp af vores maskine, henvende sig direkte til de potentielle kunder. Det har givet hende en bedre og nemmere marketingskanal, der kan lave kundehenvendelser til hende hver dag.X