Jonas Sørensen fra Grøn Forsyning

Jonas Sørensen fra Grøn Forsyning

En kæmpe tidsbesparer, der skaber mere profit

En kæmpe tidsbesparer, der skaber mere profit

Før Grøn Forsyning tog LeadDoublers koncept i brug, forsøgte de at skaffe leads via blandt andet sammenligninghjemmesider – det var omkostningstungt, og det tog alt for meget af deres tid, da de skulle bære hele arbejdsbyrden gennem hele processen.
 
Virksomheden beskæftiger sig med energiløsninger, herunder installation af varmepumper. Med LeadDoublers koncept har Grøn Forsyning fået en tilbudsgenerator, der hurtigt og effektivt klarer alt det tunge arbejde. De har samtidigt fået en leadgenerator på deres hjemmeside, som skaffer dem potentielle kunder.
 
 
“Det er en kæmpe tidsbesparer, og det gør hverdagen meget nemmere.
Vi sparer i snit 1-2 timer pr. besigtigelse og kundebesøg.”
 
 
Med både en leadgenerator på hjemmesiden, og en tilbudsgenerator til kundemøderne, har Grøn Forsyning fundet den perfekte maskine til hele deres proces. Potentielle kunder kommer ind via leadgeneratoren, og herefter kan de tage ud på kundemødet, hvor de med tilbudsgeneratoren kan oprette et tilbud og skaffe underskriften på to minutter.
 
De sparer i gennemsnit 1-2 timer pr. kundebesøg og besigtigelse. Med den tidsbesparelse, kan de håndtere de andre arbejdsopgaver, som de har i løbet af dagen.
 
Hos Grøn Forsyning kan de mærke, at det bliver meget nemmere at få virksomheden til at køre rundt, da de konstant får kunder ind via leadgeneratoren. Det sikrer dem deres nødvendige omsætning, og de oplever at det er nemmere at skabe profit, da de har opnået en kæmpe tidsbesparelse med tilbudsgeneratoren.
 
 

 

“Det er meget dynamisk, så vi kan bare rette det til.
Hos LeadDoubler er de gode til at få rettet tingene til og få optimeret, så det fungerer for os i hverdagen.
 
 

 

Tilbudsgeneratoren og leadgeneratoren er nemme at bruge og kan altid rettes til. Grøn Forsyning fik tilrettet deres maskiner, så de fungerer optimalt for dem. Det skaber en seriøsitet over for deres kunder, at de har styr på det, og at de er sikre i sagen.

 

Savner du også mere tid i hverdagen? Book et møde med os.