Jacob Henckel fra Henckelhus

Jacob Henckel fra HenckelHus

Jacob drømte om mere tid til familien - så fik han både tid og flere kunder

Jacob drømte om mere tid til familien - så fik han både tid og flere kunder

Jacob Henckel ejer og driver Henckelhus, og har gjort det siden 2014. Siden han startede virksomheden, som beskæftiger sig med at bygge altaner og balkoner, har han brugt meget af sin tid på at udarbejde tilbud til kunderne.
 
Jacob havde et ønske om, at få mere tid til hverdagen og familien – men uden at gå på kompromis med hans virksomhed og kunderne. LeadDoublers tilbudsgenerator var den perfekte løsning. Den har både givet ham mere tid til familien og muligheden for at udarbejde præcise og professionelle tilbud.
 
 
“Tidligere brugte jeg alle weekender, alle aftenener stort set, på at sidde og udarbejde tilbud – nu bruger jeg cirka 10-15 minutter på at udarbejde tilbud”
 
 
Efter at have fået en tilbudsgenerator, kan Jacob få hverdagen til at hænge meget bedre sammen. Nu kan han nemlig oprette tilbud direkte ude hos kunden, indtaste oplysningerne med det samme og få kundens underskrift på stedet. Slut med at bruge alt hans tid på at udarbejde tilbud – nu kan Jacob fokusere på dét han gør bedst.
 
Han har fået meget mere tid til sine børn, og samtidigt får han i gennemsnit langt flere underskrifter på de tilbud, som han tilbyder kunderne. Med LeadDoublers prisberegner på Jacobs hjemmeside, får han oveni købet mange flere henvendelser fra potentielle kunder, som kan få udregnet deres pris på under to minutter. Det giver de potentielle kunder værdi fra første besøg på hjemmesiden.
 
På prisberegneren udfylder de potentielle kunder deres kontakt oplysninger, som Jacob får tilsendt direkte i hans indbakke. Kunderne kommer altså pr. automatik til Jacob.
 
Mere tid, flere kunder, bedre tilbud – alt sammen i én løsning fra LeadDoubler.

 

Vil du opnå samme resultater som Jacob? Book et møde, og find ud af hvordan vi kan hjælpe dig.